Bewegingsvrije test en ervaringen oktober 2017

Laat een commentaar of getuigenis achter 1.774 weergaven

Bewegingsvrij is een balsem met een opwarmende werking die gebruikt kan worden om pijn in de spieren te behandelen, maar ook verharding en spierspanning. Het product heeft ook een ontlastend effect op de gewrichten. Vooral wanneer je eigen lichaam vaak wordt blootgesteld aan zware fysieke belasting en spanning, heeft het product een herstellende en ontspannende werking, wat een positief effect heeft op het hele lichaam. De balsem werkt snel en effectief en is eenvoudig te gebruiken. Het is absoluut voldoende om een dunne film van de crème aan te brengen en met masserende bewegingen in het weefsel te verwerken. Het is belangrijk om te weten dat het product aan grondige dermatologische tests is onderworpen, maar dat er geen dierproeven zijn uitgevoerd. Het product kan worden gebruikt door alle personen ouder dan vijf jaar.

Bewegingsvrije balsem werkt:

Het product bestaat uit veel verschillende natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. De olijfolie vormt de basis voor dit proces, dat het product soepel maakt en de basis vormt voor de oplosbaarheid van de afzonderlijke ingrediënten. Olijfolie voedt en verzacht de huid ook over de aangetaste lichaamsdelen. Hierdoor kunnen de ingrediënten beter in het weefsel doordringen. Daarnaast heeft olijfolie ook een sterk voedend effect op de huid, waardoor zelfs een gevoelige huid niet sterk reageert op ingrediënten zoals bijengif, maar accepteert.

Het product is gericht op mensen die lijden aan spierspanning en pijn en zelfs als de gewrichten pijnlijk en onbeweeglijk worden, kan de crème met zijn natuurlijke ingrediënten effectieve hulp bieden. De crème versterkt de genezingsprocessen in het weefsel en heeft tegelijkertijd een bloedcirculatiebevorderend en pijnstillend effect. Artritis en artrose behoren tot de grootste gezondheidsproblemen in onze beschaafde wereld na hartziekte. Gewrichts- en spierpijn vermindert echter de mobiliteit in het dagelijks leven en vermindert ook de kwaliteit van leven, niet in de laatste plaats door blijvende pijn. Met de crème kan verlichting worden bereikt, zelfs bij gevorderde ziekte en chronische pijn. Terwijl commercieel verkrijgbare pijnstillers alleen de symptomen bestrijden en slechts een tijdelijk effect hebben, kan de crème niet alleen een pijnstillend effect geven, maar ook de conditie van het weefsel bevorderen.

Bespaar 50% online hier!

Hoe werkt het bewegingsvrij effect?

Bewegingsvrij werkt op verschillende manieren. Enerzijds verhogen actieve stoffen effectief de bloedcirculatie in het weefsel en anderzijds vermindert de crème ontstekingsprocessen. Bijenwas vermindert zwelling, die deels veroorzaakt wordt door ontstekingen en vermindert ook ontstekingen in het weefsel. Het grenenextract ondersteunt de gezondheid en functie van de gewrichten, bevordert de bloedsomloop in het weefsel en zorgt zo ook voor een betere verdeling van de actieve bestanddelen van de crème in het weefsel. De vitaminen in het product bevorderen het zuurstofgehalte van het bloed, waardoor de gewrichten en spieren zuurstof krijgen en tegelijkertijd voorkomen wordt dat er knobbeltjes ontstaan die vaak het gevolg zijn van het klinische beeld. Dode bijen tinctuur heeft een pijnstillend effect.

Het product heeft een bloedvloeistofwerking, die wordt aangevuld met een bloedcirculatieverhogend effect. Dit gebeurt door de druk in de bloedvaten te verhogen en de toon en elasticiteit van de bloedvaten te verbeteren. In het getroffen gebied, dat wordt behandeld met de crème, wordt de stofwisseling gestimuleerd. Bovendien worden ontstekingen verminderd en op de lange termijn zelfs volledig uitgehard. Het gewricht en de spieren worden versterkt door de minerale zouten en vitaminen die het bevat. Langdurig gebruik kan leiden tot een aanzienlijke verbetering van de lokale motorische functies.

Hoe werkt de applicatie Bewegingsvrij?

Het aanbrengen van de crème is zeer eenvoudig. Hiervoor wordt een kleine hoeveelheid room uit de buis gehaald. De crème is zeer soepel, wat zeer positief is voor de verdeling over de gedeeltelijk pijnlijke gewrichten en spieren. De gladde crème kan in zachte masserende bewegingen in het weefsel gebracht worden. Door zijn speciale consistentie kan de crème ook door een zachte massage in het weefsel worden verwerkt. De gladde film die na het aanbrengen op de huid ontstaat en die door het hoge percentage olijfolie wordt gegeven, is zeer aangenaam. De huid wordt niet alleen verzorgd, maar wordt ook zacht, zodat de actieve bestanddelen van de crème beter door de huidbarrière worden opgenomen in de huid.

Motion Free

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *